LIKENSE TELECOM RADIO LIREN

Ne mund t'ju sigurojmë një katalog, ATIS dhe Callsign për anijen tuaj. Me këtë licencë, që do të lëshohet nga Autoritetet e Telekomit të Belgjikës, ju mund të përdorni një VHF, AIS dhe EPIRB në varkën tuaj.

Meqenëse është shumë e lehtë për ne të marrim një licencë të sendeve të anijeve, ju rekomandojmë klientëve tanë ta marrin këtë. Ne mund të aplikojmë vetëm pasi të keni marrë Regjistrimin tuaj në Belgjikë. Pasja e një licence të avansit për të shmangur problemet kur kontrolloheni nga autoritetet lokale.

Dofarë na duhet?
  • Detajet e kontaktit dhe detajet tuaja të jahtit - kjo është ajo!
A kam nevojë për një certifikatë operatori për të marrë një licencë radio?
  • Jo, vetëm përdoruesi i radios duhet të posedojë certifikatën e operatorit. Dhe përdoruesi mund të jetë i ndryshëm nga pronari i anijes. Prandaj, kur aplikoni për licencën e radios, kërkohet vetëm një kopje e "vlaggenbrief" tuaj të regjistrimit të anijeve në Belgjikë.
Sa kushton?
  • Nëse porositni licencën e vendndodhjes me Regjistrimin e flamurit tonë të Belgjikës, shifra do t'ju kushtojë vetëm 80 Euro.
 
Regjistrohuni TANI!