Ne regjistrojmë Varka, Skema Jet dhe Skutera Uji nën flamurin e Belgjikës
* Ndërsa në 1 Shtator 2019 është e mundur të regjistroheni në Belgjikë vetëm nëse anija është min. 50% në pronësi të një qytetari Belgjikë ose një kompani Belgjike. Sidoqoftë, ne mund t'ju ofrojmë 4 mundësi të tjera të vendit për të regjistruar varkën tuaj: Holland, Mbretëria e Bashkuar, Poloni dhe Sh.B.A. (Delaware)

Belgium

Belgjikë

nga275 EUR

 • I vlefshëm në të gjithë botën
 • Regjistrimi Zyrtar i Flamurit
 • Kërkohet pronësi 50% e Belgjikës!
 • Regjistrimi në vetëm 1 deri në 4 javë
 • Nuk ka nevojë për inspektim të jahteve
 • Pa kufizime detare
 • Nuk kërkohet asnjë provë pagese e TVSH-së
 • Vlen për 5 vjet
Porosit tani
Yacht Registration Under The Dutch Boat Registration

Holandë

Express Service 3 Days

nga299 EUR

 • Vlen për shumicën e vendeve të BE-së
 • Prova e pronësisë së anijes
 • E mundur për të gjitha kombësitë
 • Regjistrimi në vetëm 3 ditë
 • Asnjë studim i jahteve nuk nevojitet
 • Pa kufizime detare
 • Nuk kërkohet asnjë provë pagese e TVSH-së
 • Vlen për 2 vjet
Shih detajet
Delaware (USA)

Delaware (USA)

nga185 USD

 • I vlefshëm në të gjithë botën
 • Regjistrimi Zyrtar i Flamurit
 • E mundur për të gjitha kombësitë
 • Asnjë studim i jahteve nuk nevojitet
 • Pa kufizime detare
 • Nuk kërkohet asnjë provë pagese e TVSH-së
 • Vlen për 1 ose 3 vjet
 •  
Shih detajet
Yacht Registration under the Poland Flag

Poloni

nga499 EUR

 • I vlefshëm në të gjithë botën
 • Regjistrimi Zyrtar i Flamurit
 • E mundur për të gjitha kombësitë
 • Regjistrimi në 5-7 ditë
 • Asnjë studim i jahteve (nëse është nën 24 milion)
 • Pa kufizime detare
 • Përfshinë të gjitha përkthimet në polonisht
 • E vlefshme për jetën!
Shih detajet
Yacht Registration under the United Kingdom Flag

Mbretëria e Bashkuar

nga799 EUR

 • I vlefshëm në të gjithë botën
 • Regjistrimi Zyrtar i Flamurit
 • E mundur për të gjitha kombësitë
 • Regjistrimi nga 3 ditë
 • Përfshinë LTD. kostoja e konfigurimit
 • Pa kufizime detare
 • Juridiksioni i Flamurit me reputacion të mirë
 • Vlen për 5 vjet
Shih detajet
RADIO / MMSI PACKAGE

LIKENSE TELECOM RADIO LIREN

nga149 € / 169 $

 • Për pajisjet VHF, AIS, radar dhe pajisje EPIRB
 • Përfshinë shenjën e thirrjes, AIS dhe numrin e shifrave
 • Shërbim 24 orësh
 • I vlefshëm në të gjithë botën
 • Vlen për 10 vjet
 • Vlen për çdo varkë flamuri
 • Asnjë kurs i nevojshëm
 • Dorëzimi në të njëjtën ditë
Shih detajet

Ndryshime të reja në Regjistrimet e Flamurit në Belgjikë në fuqi nga shtatori 2019

Qeveria Belgjikë ka vendosur të bëjë ndryshime në procedurën e regjistrimit të Flamurit të Belgjikës që janë efektive nga 1 shtatori 2019. Ndryshimi kryesor është se nga kjo datë ju mund të regjistroni vetëm një anije nën flamurin e Belgjikës, nëse jeni qytetar, banor ose kompani në Belgjikë që është të paktën 50% pronar i anijes. Të gjitha licencat ekzistuese që aktualisht janë të vlefshme për 5 vjet nuk do të zbatohen nga ky ligj i ri derisa ato të priten për rinovim.

Kemi disa mundësi të tjera për të regjistruar varkën tuaj!

Ka disa mundësi të tjera për të regjistruar varkën tuaj dhe disa prej tyre janë edhe më të mira se flamuri i Belgjikës. Zgjedhja juaj e opsioneve varet nga nevojat tuaja për shëtitje me varkë. Konsideratat më të rëndësishme janë: Ku e përdorni varkën tuaj? A e përdorni atë private apo komerciale? A prisni të zotëroni anijen për një kohë të gjatë? A keni një studim apo mund ta merrni me lehtësi?

Ne kemi alternativën e përsosur për Regjistrimet e Barkave në Belgjikë për vetëm 499 Euro

Keni nevojë për një regjistrim të flamurit të Bashkimit Evropian që është i vlefshëm në të gjithë botën dhe është i disponueshëm për të gjitha kombësitë - ne mund t'ju sigurojmë një regjistrim të flamurit polak (BE). Ky regjistrim është i vlefshëm për tërë jetën e varkës dhe për këtë arsye nuk do të keni nevojë të rinovoni dokumentet tuaja. I gjithë procesi është shumë i thjeshtë, pasi nuk keni nevojë për një studim të jahteve dhe mund të bëhet në 7 ditë nëse na furnizoni me dokumentet e sakta.

Tabela e Krahasimit të Vendeve të Flamurit

 USA (Delaware)HolandëMbretëria e BashkuarPoloni
Sa shpejt mund të bëhet? 5 dite 3 ditë3 ditë5 dite
Në dispozicion për të gjitha kombësitë po popopo
Periudha e Validimit1 ose 3 vjet2 vjet5 vitePer jeten
Certifikatën e flamuritpojopopo
Regjistrimi i pronësisëpopopopo
Sondazhi është i detyrueshëmjojopojo po
I vlefshëm në të gjithë botënpojopopo
I përshtatshëm për jahte komercialejojopojo po
Pricemimi nga185 USD299 EUR799 EUR499 EUR

Udhëzues për Regjistrimin e Varkave - Ku të Regjistroni Varka

Gjëja e parë për të kuptuar është se nën të cilin flamur lundroni nuk ka asnjë lidhje me kombësinë tuaj! Të gjitha regjistrimet që ne ofrojmë janë në dispozicion për çdo kombësi. Në disa raste, ne duhet të vendosim pronësinë e anijes tuaj në një kompani të re të fjetur (që ju vetë) në mënyrë që të respektoni rregullat, por ky është vetëm një avantazh, pasi këto kompani gjithashtu ju ofrojnë mbrojtje nga përgjegjësia dhe kanë disa avantazhe të tjera .

Regjistrimi Hollandez është në të vërtetë një dokument i pronësisë, por me këtë aftësi, pranohet në shumicën e vendeve evropiane kur mbërrin në një port dhe dorëzon dokumentet tuaja. E vetmja vend ku dokumenti holandez herë pas here krijon probleme është Portugalia dhe për këtë arsye ne rekomandojmë klientët që vizitojnë Portugalinë të përdorin një nga regjistrimet tona të tjera, të cilat janë regjistrime aktuale të flamurit dhe të pranuara në të gjithë botën. Dokumenti holandez i ICP mund të merret brenda 3 ditësh, kështu që është ideal nëse sapo keni blerë një varkë në një vend tjetër dhe duhet ta sillni atë në shtëpi atje ku jetoni brenda Evropës.

Regjistrimi i Delaware (USA) është shumë i shpejtë përpara me dokumente minimale, nuk ka nevojë për studim dhe mund të merret brenda 3 ditëve. Isshtë i vlefshëm në të gjithë botën dhe rekomandohet shumë.

Flamuri polak është ndoshta flamuri ynë me vlerën më të mirë pasi procesi i regjistrimit është i thjeshtë, pa sondazhe për tu bërë dhe pjesa më e mirë është; ju merrni regjistrimin për jetën, kështu që nuk ka më rinovime! Meqenëse Polonia është një anëtare e plotë e Bashkimit Evropian, ky dokument flamuri pranohet kudo në botë dhe vjen në 4 gjuhë. Ne kujdesemi për tërë procesin për ju dhe përkthejmë të gjitha letrat tuaja të anijeve aktuale në polonisht, si pjesë e tarifës sonë. Ju nuk keni nevojë për një studim të anijeve për Poloninë nëse jahti juaj është më pak se 15 metra.

Regjistrimi i Mbretërisë së Bashkuar (Mbretëria e Bashkuar) ju lejon të fluturoni flamurin e kuq të vendosur, i cili mbahet në konsideratë të lartë brenda komunitetit detar. Dokumentet nuk janë aq shumë dhe flamuri është i vlefshëm për 5 vjet dhe ofron një proces shumë të lehtë rinovimi. Regjistrimi është i ngjashëm në Mbretërinë e Bashkuar si për përdorim privat, ashtu edhe për përdorim komercial dhe tarifat janë të njëjta. Mbretëria e Bashkuar kërkon një studim, por ky studim mund të bëhet në vendin tuaj.

Flamuri i Maltës është gjithashtu i disponueshëm për çdo kombësi, por përdoret më shumë nga pronarët e anijeve me jahte më të mëdha ose për operacione tregtare pasi tarifat janë pak më të larta se shumica e juridiksioneve të tjera.

Regjistrimi i Belgjikës Qeveria e Belgjikës ka vendosur të bëjë ndryshime në procedurën e regjistrimit të Flamurit të Belgjikës që janë efektive nga 1 shtatori 2019. Ndryshimi kryesor është se nga kjo datë mund të regjistroheni vetëm një anije nën flamurin e Belgjikës, nëse jeni qytetar, banor ose një kompani në Belgjikë që është të paktën 50% pronar i anijes. Të gjitha licencat ekzistuese që aktualisht janë të vlefshme për 5 vjet nuk do të zbatohen nga ky ligj i ri derisa ato të priten për rinovim.

Lexoni Shqyrtimet tona të Verifikuara në Trustpilot

biseda më e mirë live