RRETH NESH

{$ TR_IMG_ALT} Belgiumyachtregistration.com është pjesë e EC Global Promotions Ltd Ne përdorim agjentin tonë lokal të Belgjikës për të regjistruar anije dhe jahte në mënyrë që të operojmë nën flamurin e Belgjikës.

Specialiteti ynë është të regjistrojmë varkën tuaj nën flamurin e Belgjikës, në 2 javë dhe me dokumente minimale. Tarifat tona janë më të ultat nga çdo firmë që ofron shërbime të regjistrimit të flamurit në Belgjikë dhe ne ofrojmë përpunimin më të shpejtë në biznes.

REGJISTRIMI BELGJIKE i jahteve

ZYRA BENELUX
Molenkade 23,
1115 AB Duivendrecht
Holandë
Telefon: +31 208 943 544

ZYRA E SH.B.A.
Zyra 65, Ndërtesa Z1,
Zona SAIF, po kutia 7751
Sharjah, Emiratet e Bashkuara Arabe

ZYRA E Ishujve KAYMAN
Zyra 638, Rruga 10 e Tregut, gjiri i Camana
Grand Cayman, KY1-9006
Ishujt Kajman

biseda më e mirë live